Kefir Krepki suhec 3,2% mm brez laktoze 500g
Kefir Krepki suhec, z 3,2 % mlečne maščobe je izdelan iz slovenskega, pasteriziranega, tipiziranega in nehomogeniziranega mleka. Proizvodnja kefirja Krepki suhec poteka na tradicionalni način, s kefirnimi zrni, kar je posebnost Mlekarne Krepko. Tako med procesom fermentacije nastaja naravni CO2, mlečna kislina, etanol ter ostale manjše komponente, ki vplivajo na okus kefirja proizvedenega na tradicionalen način.
Hranilna vrednost (povprečje v 100 g) |
|
Beljakovine | 3,2 g |
Ogljikovi hidrati | 3,8 g |
od tega sladkorji | 2,7 g |
Maščobe | 3,2 g |
nasičene maščobne kisline | 1,0 g |
Prehranske vlaknine | 0 g |
Natrij (naravno prisoten) | 0,04 g |
Energijska vrednost | 175 kJ/42 kcal |
*Alergeni: mleko