Prodaja na domu ali spletna trgovina? Pravi rešitvi v toplih dneh!

Ste sploh pomislili, katere so prednosti, če svoje priljubljene mlečne izdelke dobite na dom?

V poletnih dneh se še posebej priležejo fermentirani mlečni izdelki, kot so kefir, jogurt ali sirotka, saj močno ohlajajo in hidrirajo telo! Z njimi si pričaramo nepozabne, zdrave in osvežilne napitke, jih uporabimo v hladnih omakah, solatah in juhah. Na pikniku in vrtni zabavi ne smejo manjkati kajmak, sir za žar in mladi siri, ki kraljujejo na poletnih solatah! Ko so vrtna in divja zelišča v bujni rasti, se lahko preizkusimo v pripravi namazov s svežimi zelmi in skuto. Ali pa svoje bližnje presenetimo z zeliščnim maslom, ki je prava kulinarična poslastica!

A vendar za vse, kar smo si zamislili, potrebujemo res kvalitetne mlečne izdelke!

Odločite se za lokalno, ekološko in zdravo!

Bližajo se dnevi, ko se bodo temperature povzpele, kar pa je lahko precej neugodno za kupce naših mlečnih izdelkov. Ker so naši izdelki sveži in temperaturno občutljivi, je priporočljivo, da čim hitreje po nakupu odidete domov. Če naše nakupljene izdelke zložite v zelo vroč avto, je hladna veriga takoj prekinjena in posledično lahko zaniha kakovost izdelkov. Enako se lahko pripeti, če jih predolgo vozite v vročem avtu, kaj šele, če nanje slučajno pozabite.

Če se odločite za nakup preko prodaje na domu oz. terenske prodaje ali spletne trgovine, so omenjene skrbi odveč. Za vse poskrbimo mi.

Ste vedeli, da si zdravju prijazne izdelke Mlekarne Krepko lahko ogledate in naročite na vaš dom kar direktno preko prodaje na domu ali naše spletne trgovine? Enostavno in hitro.

Prodaja na domu:
https://www.mlekarna-krepko.si/sl/mlekarna-krepko/prodaja-na-terenu/

Spletna trgovina:
https://www.mlekarna-krepko.si/sl/trgovina/

Zakaj kupovati preko Krepko prodaje na domu ali spletne trgovine?

Naročilo izdelkov Krepko je izjemno preprosto in enostavno. Tudi če se slučajno nahajate na območju, kamor naši terenski komercialisti še ne hodijo, si svoje najljubše Krepko izdelke vedno lahko naročite na vaš dom direktno preko naše spletne trgovine. Dostava naročenih izdelkov preko spletne trgovine je možna na območju celotne Slovenije, preko terenske prodaje/dostave na domu pa na področjih, ki jih naši terenski prodajalci pokrivajo.

Ni razloga, da bi v vročih dneh pričeli posegati po mlečnih izdelkih s podaljšanimi roki trajanja. Še vedno lahko uživate v zdravih, lokalnih in ekoloških mlečnih izdelkih brez strahu, da bi se vam pokvarili. Prepustite se svoji domišljiji in ustvarjajte poletne dobrote!

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih