Krepko Lock Down akcija!

 

Zaradi ponovnega zaprtja države in posledično odpovedi naročil s strani šol in vrtcev, imamo za odprodajo artikle, ki so bili namenjeni njim. V tem času našim kupcem omogočamo izjemno možnost nakupa lončkov sadnega kefirja in jogurta v 150 g pakiranju in sicer 10 + 10 gratis. Naša mlekarna se ukvarja z ekološko predelavo mleka, brez podaljševanj rokov trajanja, nudimo le sveže visokokakovostne mlečne izdelke. Zdaj jih lahko kupite v akciji 10 + 10 gratis, na voljo bodo do odprodaje zalog! Stopimo skupaj in si medsebojno pomagajmo.

Kefir Bio BRESKEV 150 g
Kefir Bio MALINA PESA 150 g
Kefir Bio JAGODA 150 g
Jogurt Bio JAGODA 150 g

Navedeni artikli so na voljo na sedežu mlekarne v Lazah pri Logatcu ali pri naših terenskih prodajalcih (prodaja na domu).

Prebivalci Osrednjeslovenske regije lahko ob delovnikih od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro v prevzemnem centru naše mlekarne kupite artikle v akciji 10 +10 gratis.
Naslov: Mlekarna Krepko, Laze 22a, 1370 Logatec

V kolikor niste iz Osrednjeslovenske regije, se lahko odločite za naročilo preko prodaje na domu. Obiskal vas bo naš terenski komercialist, ki je opremljen s klimatiziranim avtomobilom in vso potrebno zaščitno opremo. Na ta način se boste obenem izognili obisku trgovine, zmanjšali možnost okužbe, svoje priljubljene izdelke pa boste prejeli do vrat. Na povezavi poiščite terenskega prodajalca za vaš kraj, ga kontaktirajte glede dne in ure dostave.

 

Uživajte v večkrat
nagrajenih mlečnih izdelkih

[]