Šole in vrtci

VERJAMEMO, DA SO OTROCI NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Veseli otroci

V Mlekarni Krepko se trudimo, da šolam in vrtcem nudimo zdrave in kvalitetne mlečne izdelke. Poseben poudarek dajemo tradicionalnemu kefirju in BIO/ekološkim mlečnim izdelkom za otroke (majhna porcijska pakiranja ali velika gastronomska pakiranja).

Čeprav imajo naši izdelki minimalno količino sadnih baz (in s tem sladkorja), jih imajo otroci zelo radi.

V nadaljevanju si lahko ogledate in prenesete katalog izdelkov:
KATALOG IZDELKOV MLEKARNE KREPKO.pdf

Z Uredbo o subvencioniranju mlečnih izdelkov z nizko vsebnostjo maščob in nizko vsebnostjo dodanega sladkorja, so šole in vrtci upravičene do direktne subvencije s strani ministrstva in izdelki Mlekarne Krepko ustrezajo strogim zahtevam, ki jih uredba ureja. Več o Zakonu si oglejte na spodnji povezavi:

Mlekarna Krepko nudi šolam in vrtcem pomoč pri:

  • pripravi razpisa za nakup BIO/ekoloških mlečnih izdelkov,
  • pripravi pogodbe o sodelovanju (Okvirni sporazum),
  • svetovanju pri izdelavi zdravih jedilnikov.

Poleg tega v Mlekarni Krepko zagotavljamo redno dostavo naročenih izdelkov do dogovorjene ure po vsej Sloveniji z lastnimi dostavnimi vozili.

Skupaj z nami poskrbite za zabavno in zdravo otroštvo vseh že od malih nog!

Za več informacij o dostavi naših izdelkov na vašo šolo ali vrtec, nam, prosimo, pišite ali nas pokličite na spodnje kontaktne podatke:

Javni razpis

Aktivnosti podjetja MLEKARNA KREPKO Kele & Kele d.o.o. v sklopu javnega poziva »Vavčer za dvig digitalnih kompetenc« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Več o razpisu.