Natečaj KEFIRJEVO ZRNO !

maj 25, 2018

Mlekarna Krepko razpisuje natečaj KEFIRJEVO ZRNO.

K sodelovanju vabi vse nadobudne mlade umetnike, delujoče v Sloveniji.

Rok prijave je do 1.9.2018

Organizatorji zainteresirane vabijo, da z likovnim delom, bodisi s sliko, risbo ali grafiko na izviren način oblikujejo znak, ki predstavlja kefirjevo zrno oziroma zrna.

Vsi sodelujoči bodo prejeli simbolično darilo, najboljši prispevki pa bodo objavljeni na naši spletni strani. Zmagovalni izdelek bo lahko uporabljen na embalaži kefirja Krepko in bo še dodatno denarno nagrajen v višini 70 eur bruto.

Dela je treba poslati do 1.9.2018 po pošti na naslov Laze 22a, 1370 Logatec, ali na info@krepko.si z zadevo “natečaj Kefirjevo zrno”.

Delo naj vsebuje ime in priimek sodelujočega in kontaktne podatke (e-naslov in telefon).

Za navdih si lahko pomagate s priloženimi fotografijami, ali pa več materiala izbrskate na internetu, na naslovu naše spletne strani http://www.mlekarna-krepko.si/, ter socialnih omrežjih https://www.facebook.com/mlekarna.krepko

https://www.instagram.com/mlekarnakrepko/

Pogoji razpisa:

Vsak lahko sodeluje z največ 3 deli. Mlekarna Krepko si pridržuje pravico do razveljavitve ali ponovitve natečaja v primeru, da nobeno delo ne zadostuje pogojem. V primeru nejasnosti glede natečaja nas kontaktirajte na info@krepko.si

Slikovno gradivo

Kefirjeva zrna

 

 

Javni razpis

Aktivnosti podjetja MLEKARNA KREPKO Kele & Kele d.o.o. v sklopu javnega poziva »Vavčer za dvig digitalnih kompetenc« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Več o razpisu.