Mlekarna Krepko je pridobila IFS Food certifikat !

maj 14, 2017

Z velikim veseljem vam sporočamo, da je Mlekarna Krepko pridobila IFS Food certifikat.

Kaj je “IFS food standard”?

“IFS food standard” je mednarodno priznani standard v prehranski industriji, ki  postavlja merila pri proizvodnji in predelavi živil.
Mlekarna Krepko tako zadovoljuje najvišje mednarodne standarde varne in kvalitetne predelave mlečnih izdelkov.

Zahteve za proizvodnjo varnih živil, ki jih postavljajo vedno bolj ozaveščeni potrošniki, so najpomembnejša naloga in odgovornost proizvajalcev živil. Dokaz o odgovornem pristopu je postal eden najpomembnejših nabavnih kriterijev.

 

IFS standard pomeni izpolnjevanje strogih zahtev in visokih standardov glede kakovosti in varnosti prehrane, ter okoljske in družbene odgovornosti. Storitve zajemajo celotno prehrambno verigo od krme za živali do končnih prehrambnih proizvodov na trgovinskih policah vključno z njihovo embalažo, prevozom in skladiščenjem.
IFS standard združuje zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu, poleg tega pa še pravila dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil.

Za potrošnika to pomeni, da so proizvodi Mlekarne Krepko izdelani po visokih mednarodnih merilih IFS, ki vam zagotavlja varen in neoporečen izdelek.

2017-certificate_194216_en

Javni razpis

Aktivnosti podjetja MLEKARNA KREPKO Kele & Kele d.o.o. v sklopu javnega poziva »Vavčer za dvig digitalnih kompetenc« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Več o razpisu.