Lastnosti kefirja Krepko

Lastnosti tradicionalnega Kefirja Krepko

  • Iz slovenskega konvencionalnega in BIO mleka,
  • iz nehomogeniziranega mleka.

Komu je namenjen tradicionalni Kefir Krepko?

  • Otrokom in mladostnikom,
  • nosečnicam in doječim materam,
  • aktivnim zaposlenim,
  • rekreativnim in vrhunskim športnikom,
  • starejšim ljudem,
  • ljudem s povišanim krvnim pritiskom in holesterolom,
  • ljudem s prebavnimi težavami.

Kefirji Krepko

Javni razpis

Aktivnosti podjetja MLEKARNA KREPKO Kele & Kele d.o.o. v sklopu javnega poziva »Vavčer za dvig digitalnih kompetenc« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020. Več o razpisu.